Projectdata

jaar: 2001

plaats: Castricum

opdrachtgever:
De Graaf Elektrotechniek

aannemer:
C.G. De Nijs BV











vorige project

volgende project

Uitbreiding en renovatie kantoor en werkplaats De Graaf Elektrotechniek
Het bedrijf wilde uitbreiding van de kantoren en een verkooppunt voor particulieren. Voor de uitstraling van dit bedrijf was een facelift van de bestaande bedrijfshallen noodzakelijk. De herhaling van het rechthoekige vlak in de gevels is naar binnen doorgezet in de puien van de kantoren, waardoor exterieur en interieur een eenheid vormen. Hierdoor worden de oorspronkelijke saaie bedrijfshallen veranderd in moderne speelse belijningen in het gevelvlak. De gekleurde verlichting achter de gezandstraalde, glazen gevel benadrukt enerzijds de vlakverdeling en anderzijds het functioneren van het bedrijf. Een etalage zonder een etalage te zijn.