Projectdata

jaar: 1999

plaats: Akersloot

opdrachtgever:
Mous BV

aannemer:
De Combi Heerhugowaard











vorige project

volgende project

Kantoor en bedrijfshal Las- en Constructiebedrijf Mous
Een pand geheel ontworpen vanuit de staalconstructie. Dit is niet zo vreemd, omdat het bedrijfspand met het kantoor is gerealiseerd voor een staalconstructiebedrijf. De staalconstructie van de bedrijfshal loopt door naar buiten, zodat transport met behulp van kranen mogelijk is. Uiteraard levert dit een interessant visueel lijnenspel op. De staalconstructie is ook doorgezet in de kantoren, waarbij in het bijzonder in de entreehal en het trappenhuis extra aandacht is besteed aan het uiterlijk van de constructie. Aangezien de opdrachtgever in dit geval ook voor een deel uitvoerende partij was, leverde de communicatie over en weer interessante details op.