ADD Architecten BV | Limmen Nieuwspagina

Nieuwe projecten

10 april 2012
Toegevoegde projecten: Bedrijfsverzamelgebouw op het bedrijventerrein De Boekelermeer te Heiloo, en Appartement en penthouse boven horeca te Heiloo.


Nieuwbouw hotelkamers en wellness Hotel Breukelen voltooid

25 oktober 2011
Twee nieuwe kamervleugels en een wellnessgebouw met zwembad en fitnessruimte zijn eind 2011 opgeleverd, klik hier voor de foto's.


Appartementen en winkelruimte Rijksweg 9 te Limmen opgeleverd

26 september 2011
De commerci?le ruimte en huurappartementen aan de Rijksweg 9 te Limmen van Nuijens Bloemenhandel BV zijn afgelopen zomer opgeleverd. De appartementen zijn inmiddels in gebruik, klik hier voor de foto's.


Uitbreiding kantoor en magazijn iCentre XL ingebruikgenomen

23 juni 2011
Automatiseringsbedrijf iCentre XL in Uitgeest heeft haar kantoor en magazijnruimte laten vergroten. De werkzaamheden zijn afgerond en het vernieuwde gebouw is inmiddels ingebruikgenomen. Klik hier voor de foto's.


Nieuwe projecten

22 juni 2011
Toegevoegde projecten: vrijstaande woning aan de Mozartlaan in Castricum, en 3d presentatie appartementen Solid Home te Krommenie.


ADD winnaar Trespa Architects Challenge 2010

15 november 2010
ADD Architecten wint de eerste prijs van de Trespa Architects Challenge 2010. Klik hier voor meer informatie en een PDF bestand van de inzending.


Fietsen voor Burkina

17 juni 2010
In het najaar van 2010 ondernam de Stichting Fietsen voor Burkina (klik hier voor de website), een sponsorfietstocht naar Burkina Faso om geld in te zamelen voor onderwijsprojecten aldaar. ADD Architecten steunde de stichting als sponsor.


Vacature

Wij zoeken een manager die affiniteit heeft met architectuur, leidinggevend met goede contactuele eigenschappen en een uitgebreid netwerk. In de toekomst hoort bedrijfsovername tot de mogelijkheden. Kandidaten kunnen contact opnemen met dhr. J. B?hm.