Architectenbureau Alkmaar Haarlem Amsterdam | ADD Architecten

Architectenbureau voor bedrijf, woningbouw en bouwregelgeving

U bouwt waarschijnlijk niet elk jaar een nieuw huis of bedrijfspand. Dan is het prettig om terug te kunnen vallen op ervaren specialisten. Architecten die alles weten over woningbouw en de architectuur voor kantoren, maar ook over bouwregelgeving en ruimtelijke ordening. ADD begeleidt van bouwaanvraag tot oplevering. Voor bedrijf en particulier.

Ontwerp architect voor huis, appartementen en woningbouw

Bij huis architectuur spelen de wensen en gevoelens van particulieren een belangrijke rol. ADD heeft jarenlange ervaring als architect van uw villa, landhuis of appartement. Gespecialiseerde architecten maken ontwerpen voor nieuwbouw, renovatie of verbouwing volgens jaren 30 architectuur of hedendaagse bouwstijlen. En begeleiden onze opdrachtgevers op het gebied van bouwaanvraag, regelgeving en bouwbesluit voor huis, appartementen en woningbouw.

Kantoren, bedrijfspanden en verzamelgebouwen in hedendaagse bouwstijlen

Wanneer er kantoren, bedrijfspanden en verzamelgebouwen worden ontworpen vragen ondernemers vooral om uitstraling, duurzame bouw, efficiency en besparende gebruiksmogelijkheden. ADD Architecten kennen als geen ander de weg in bouwregelgeving voor bedrijf en de aspecten die betrekking hebben op duurzaamheid en milieutechniek.

Projecten in de regio Alkmaar Haarlem Amsterdam

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Bekijk de ontwerpen van ADD Architecten voor nieuwe projecten in verschillende bouwstijlen voor bedrijf en woningbouw in de regio Alkmaar, Haarlem, Amsterdam.